dinsdag 1 januari 2013

Goede voornemens?



2013 is net begonnen . 1 januari: het nieuwjaarsconcert en het skischans-springen op televisie . Oliebollen eten en de familie een gelukkig nieuwjaar wensen via telefoon en computer . 
Even achteruit kijken naar vorig jaar en vooruit kijken naar een jaar waarvan we nu nog niet weten wat het zal brengen . 
Sommige mensen hebben goede voornemens zoals stoppen met roken, een aantal kilo's afvallen of de marathon gaan lopen , maar eigenlijk hoor ik in mijn omgeving nooit van dat soort dingen en dat dat dan ook lukt . 
Wat ik zou willen in 2013 ? Mijn cursus kunstgeschiedenis afronden, nog 2 semesters te gaan . 
Lekker op vakantie gaan naar bijvoorbeeld Duitsland (vrienden-bezoek) en Valencia . 
Misschien naar het WK wielrennen in Florence , dan kan ik ook gelijk dingen zien die ik geleerd heb bij kunstgeschiedenis of naar de tijdrit van de Tour de France bij Mont-Saint-Michel . 
En doorgaan met mijn nieuwe hobby Postcrossing !  Ook al zit ik nu met smart te wachten totdat mijn kaarten aankomen bij mijn ontvangers en ik dat heel moeilijk vind , wachten , vind ik het heel leuk .
Hoe blij gevoel het geeft als er een ansichtkaart uit weet ik veel waar vandaan tussen de gewone post ligt ! En ook het uitzoeken van een leuke kaart voor degene die jij weer blij mag maken ergens in de wereld .
Ik vind dat laatste eigenlijk wel een goed voornemen voor 2013 , mensen blij maken ! Daar word ik zelf ook blij van en zo sla ik 2 vliegen in 1 klap !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten